Tänään suunnittelin käyväni ystäväni raksalla katsomassa miten siellä edistyy. Ajattelin viedä tuliaisina noita eilen tehtyjä suklaakeksejä, mutta en sitte löytäny niille sopivan nättiä rasiaa mistään. Ainoa minkä löysin oli muovinen karkkirasia, joka ei tietenkään kovin kaunis ollut (vaikka tarvisko tuota raksalla ollakaan?). No kuitenki, kannen ruman kuvion päälle väsäsin sitten tällaisen.



Tiiä häntä onko tämäkään kaunis, mutta ainakin nätempi ku se aito. Kartongin laitoin kiinni vain kaksipuoleisella teipillä, jos rasiaa tarvitsee pestä ja uusiokäyttää. Sydämiä mulla oli tammikuulta jäänyt jemmaan. Ne on tehty vessapaperirullista valmistetusta paperimassasta.

Tässä lähikuvaa sydämestä.



Lisäksi tein aikani kuluksi muutaman version äitienpäiväkorteista. Kortit onnistuivatkin mielestäni hienosti, mutta sitten menin ryssimään ne kirjoittamalla liian pitkän tekstin kortin kanteen. Kortteihin olisi paremmin sopinut lyhyt ja ytimekäs teksti "Äidille!" esimerkiksi tuohon oikeaan alanurkkaan. Ja ennemmin vaikka leimattuna kun omalla käsialalla! Noh, onneksi äitienpäivään on vielä muutamia viikkoja niin ehdin tehdä uudet versiot. Jos jaksan...... :)



Tässä paperimassasydän kortti...

...ja kapea nappikortti.   (Korteissa näkyy vielä hieman kuivumatonta liimaa.)